Prijs: Van: 18.00 voor: 11.95 (Dit wil ik!)

Aanbieder: ZOOveel te doen!
Natuurlijke ontmoetingen
Wandel door verschillende werelddelen en laat je verrassen door de natuur en alle bijzondere vogels. Maar ook rode panda’s, halfapen en dwergapen zie je hier van heel dichtbij.
Spectaculaire vogeldemonstraties
Hier zie je talloze vogels van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn. De demonstratie is dit jaar uitgebreid met nog meer vogels. Nieuw is de groep van meer dan 10 Afrikaanse lepelaars. Ze cirkelen over de grote vijver en landen bij het beekje op het podium. Hier laten ze zien hoe ze met hun bijzondere lepelvormige snavels hun voedsel zoeken.
Interessante voederpraatjes
Kom kijken als de pelikanen, pinguïns en half- en dwergapen worden gevoerd. De dierverzorger vertelt ondertussen de leukste weetjes over de dieren. 
Zelf lori’s voeren
In de Lori Landing waan je je even helemaal in Australië en mag je zelf een cupje nectar voeren aan de kolonie honingpapegaaien. De lori’s landen op je hand en slurpen met hun penseelvormige tongetjes het cupje leeg. Wie durft?
Nieuw! Meet & Greet met de Kiwi
Kiwi’s zijn hoofdzakelijk ’s nachts actief. Toch kun jij deze loopvogels op een vast tijdstip bekijken wanneer de dierverzorger de gezondheid  controleert. Er wordt van alles verteld over deze bijzondere nachtdieren.
Urenlang speelplezier!
Avifauna heeft ook een grote speeltuin met super veel speeltoestellen en (elektrische) attracties. Klim en klauter door het woestijngebied en beleef spannende avonturen op het jungle-eiland met attracties zoals graafmachines, mini-auto's en een megatrampoline. Op de jungle-rivier kun je zelf met bootjes varen. Is het onverhoopt slechter weer? Geen probleem, in de speelhal kunnen de kids zich uitleven in de botsauto's, het spookhuis of de draaimolen.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan!