Escape Rooms zijn de grote rage van dit moment. Laat je opsluiten in een kamer en los de puzzels op om binnen een uur de deur weer open te krijgen. Slim redeneren, handig samenwerken en het hoofd koel houden, daar komt het op aan bij de grote ontsnapping. Maar… de capaciteit van escape rooms is maximaal 7 personen. Wat te doen als je groep groter is? Dan kiest u voor het stadsspel Escape in the City.

Wat staat u te wachten tijdens dit spel:
Bij ontvangst krijgt u eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat u weet met wie u de strijd aangaat.

Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijgt u steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Aan de hand van locatiespellen kan uw team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunt u in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad!?

Aan het einde van het spel keert u terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

Inclusief:  2x koffie/fris, begeleiding, materialen en prijs voor het winnende team
Duur: ca. 3 uur
Prijs: € 29,00 p.p. excl. BTW
Aantal personen: min. 12, max. 30 personen

Dit arrangement kunt u ook reserveren in Gouda, Leiden, de Kust,
Haarlem, Amsterdam, Den Haag en Dordrecht.

 


Vul het formulier in om meer informatie aan te vragen:

[prokwadraat_form]

Vaardigheden

Gepubliceerd op

december 6, 2018

Geef een reactie