Prijs: Van: 36.99 voor: 24.04 (Dit wil ik!)

Aanbieder: Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba en Maya de Bij ontvangen je met open armen in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows, Meet & Greets en liveoptredens.
HALLOWEEN IN PLOPSALAND DE PANNE
Kom griezelen tijdens de vele verschillende Halloween activiteiten! Geniet van een spetterend optreden van De KetnetBand, of ga de foto gaan met Campus 12 tijdens Ketnet Halloween. Dit jaar nodigt de Pompoenkoning bovendien zijn Mexicaanse vrienden uit. Het park staat helemaal in het teken van Dia De Los Muertos. Piet Piraat en Stien Struis nemen je dan weer mee op avontuur tijdens een spannend show!
NIET VOOR SOFTIES: Halloween Scare Nights (14+)
Heb jij je altijd al afgevraagd wat er achter de schermen gebeurt in Plopsaland De Panne? Ontdek het tijdens de Halloween Scare Nights met vier GRATIS scare zones “Freak Circus”, “Camping ’t Zonnetje”en de gloednieuwe zones “Black Swamp” en “Lumberjack”, een angstaanjagende halloweenparade, spetterend vuurwerk en attracties die tot 22 uur open blijven.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan!