Prijs: Van: 25.00 voor: 18.50 (Dit wil ik!)

Aanbieder: Halloween!
Het wordt deze herfst een klein beetje griezelig…. Want van 4 t/m 6 en 11 t/m 27 oktober is het Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren. Kom ook naar Jul's Griezelfeest en leer dansen als een echte griezel. Verkleed je zelf als heks of mummie, show je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op te gekke prijzen. Maak een tocht door het Griezeldoolhof waar echte griezels ronddwalen. Dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles en spook samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia mee tijdens de theatershow 'De Spoken van Griezelstijn'! Ook Dino & Dina hebben dit jaar een eigen Halloweenshow. Vanaf vrijdag 11 oktober wandel je door het grote loopspookhuis ‘Zanzibar’… Als je durft!
 
Jul & Julia’s Halloween Openingsshow
Voordat iedereen ’s ochtend het pretpark in kan, moet het natuurlijk wel worden geopend. Dat gebeurt elke ochtend met een spetterende Openingsshow met Jul en/of Julia. 
 
Theatershow ‘De spoken van Griezelstijn’
In de Spookshow treffen Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia de voorbereidingen voor een groot Halloweenfeest. Alles lijkt op rolletjes te lopen, maar het feest dreigt toch niet verstoord te worden door de spoken van Kasteel Griezelstijn? 
 
Jul’s Griezelfeest
Meneer Kaasgaaf heeft een griezelfeest georganiseerd waarvoor Jul is uitgenodigd. Jul heeft er enorm veel zin in. Hij is mooi verkleed, maar hoe dans je als een stoere griezel? Kom en spook samen met Jul mee!
 
Julia’s Halloween Dansles
Julia heeft zich verkleed als heks en heeft zin om samen met jullie te gaan dansen, maar dan als echte griezels! Julia leert je de passen van het dansje ‘Enge Griezels’ en natuurlijk dans je de Muizendans met haar mee!
 
Griezelcatwalk
Kom verkleed als heks, vampier of andere griezel naar Kinderpretpark Julianatoren en show je outfit op de griezelcatwalk. Hiermee maak je wekelijks kans op de volgende te gekke prijzen:
1e prijs: Gezinsabonnement 2020
2e prijs: Jul of Julia pakket
3e prijs: DVD van de Jul & Julia TV series “Het Torenspook” en “Het Snoepjesmonster”
Opgeven kan een kwartier voor aanvang bij Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin. Zij zijn te vinden bij het Torenpodium. Succes!
 
Dino & Dina Halloweenshow
In deze nieuwe show gaan de kinderen, samen met Dino & Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. 
 
Jul & Julia’s Halloween Swing & Uitzwaaifeest
Na een lange dag vol griezelen en speelplezier nemen Jul of Julia voldaan afscheid van alle bezoekers. Ze vertellen wat ze allemaal hebben beleefd die dag en naturlijk zijn ze ook benieuwd naar jullie (griezel)verhalen!

Klik hier om naar de aanbieding te gaan!