Wij van dingentedoen.nl vinden het heel leuk om met anderen samen te werken aan een leuke informatieve site. Daarom is Dingentedoen.nl op zoek naar redacteurs die één of meerdere onderwerpen voor hun rekening kunnen nemen. Heb jij zin om te schrijven over het onderwerp van jouw keuze? Laat het ons weten.

Ik wil graag meeschrijven!

15 + 4 =

Handige tips voor 'Schrijf mee aan dingen te doen.nl!'

ProKwadraat

ProKwadraat is de initiator van Dingentedoen.nl. Een bedrijf gespecialiseerd in vrijetijdsmarketing en organisator van uiteenlopende projecten en evenementen. Wij vinden het leuk om een platform aan te bieden waar de bezoekers zich kunnen oriënteren op een nieuwe activiteit en hobby.

Groepswijzer.nl

Groepswijzer.nl is specialist in de organisatie van groepsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes en groepsarrangementen. Onze groepsuitjes zijn te boeken in LeidenDelftHaarlemDen HaagAmsterdamGoudaDordrechthet Hollands Plassengebiedhet Groene Hart en de Zuid-Hollandse kust. Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje. Groepswijzer.nl verzorgt de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier!

Wij werken met het DIVI theme

De site www.dingentedoen.nl is gebouwd met wordpress met behulp van het DIVI-theme. Het is niet moeilijk om er mee te leren werken maar wel handig als je er al iets vanaf weet. Als je zelf een website wil bouwen is het een regelrechte aanrader.