Prijs: Van: 23.50 voor: 17.50 (Dit wil ik!)

Aanbieder: Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn!
 
Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en de dieren onderdeel van uitmaakt.
 
In 1988 werd de Bush geopend: anderhalve hectare tropisch regenwoud. De vochtige hitte, dichte plantengroei, geuren en geluiden laten je even met de ogen knipperen. Daarnaast is er een Mexicaans-Amerikaanse rotswoestijn (Desert), koraalrif in de Indopacifische Oceaan (Ocean), savannevlakte met onder andere giraffes en neushoorns (Safari) en Maleis regenwoud (Rimba). Het nieuwste ecosysteem, de grootste overdekte Mangrove van de wereld, is gebaseerd op het natuurgebied in Belize dat Burgers’ Zoo al ongeveer dertig jaar beheert. Hier ontdek je onder andere vlinders, zeekoeien en verschillende krabben!
Safari Bricks in de Zoo
Tot en met 27 oktober kun je het evenement Safari Bricks in de Zoo bezoeken. Hier voeren tientallen dierfiguren bezoekers langs een centrale route door Burgers’ Zoo. Dierfiguren met een hoogte of lengte van 3 meter bestaan al snel uit tienduizenden
steentjes. Het is monnikenwerk om deze figuren op te bouwen en deze tijdrovende klus wordt dan ook door ware kunstenaars zeer nauwkeurig en geconcentreerd verricht. Het grootste figuur, een indrukwekkende olifant, is meer dan 3,5 meter lang en 2,5 meter hoog!

Klik hier om naar de aanbieding te gaan!