Prijs: Van: 13.00 voor: 7.15 (Dit wil ik!)

Aanbieder: Beleef de allerleukste avonturen met de hele familie in de Zuid-Hollandse polder bij Avonturenboerderij Molenwaard, het themapark in Groot-Ammers!
Een blokje kaas. Een glas chocolademelk. Of een kant-en-klare pannenkoek. Snel langs de supermarkt, en de voorraadkast is weer gevuld. Vanzelfsprekend, toch? Echter weten kinderen vaak niet meer waar melk écht vandaan komt of ze denken dat spinazie in ‘deelblokjes à la crème’ groeit. Tijd voor verandering! Ontdek samen met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard.
Waar spelen ontdekken is!
Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maken kinderen met hun (groot)ouders kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, tractor rijden en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en in het wilgendoolhof verdwalen. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar alsook van hun (groot)ouders. Aan het eind van de dag verlaten de kinderen het park zelfs met een welverdiende boerderijdiploma, en zijn ze een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.
Fien & Teun
De karakters Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Het vrolijk boertje en boerinnetje kunnen niet wachten om vriendjes te worden met jou. En dus zullen Fien en Teun aanwezig zijn voor een dikke knuffel en leuke foto. Een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud!
Naast de meet & greet(s) treden Fien en Teun op in hun eigen theater. In de interactieve minishow delen Fien en Teun op een muzikale, humorvolle wijze de leukste verhaaltjes met jou over het leven op de boerderij.
Bovendien kun je genieten van vier boerenkartheatersshow (Prachtige Paarden, Bezige Bijtjes, Kaasmakende Koeien en Machtige Molens) én krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek tijdens de themamaanden, zoals Peppa Pig en Kikker.
Proef
Avonturenboerderij Molenwaard biedt een smaakvol assortiment aan (h)eerlijke streekproducten, zoals lekkere boerenbroodjes ham/kaas, traditionele poffertjes en krokante boerenfrietjes. Voor ieder wat wils. En om uitgebreid van al het lekkers te genieten, kunnen bezoekers terecht bij Eterij Molenzicht: een rustieke ‘boerderijkeuken’, geheel ontworpen in de Fien & Teun-stijl.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan!